ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΕΛΛΑΔΑ και ΕΥΡΩΠΗ

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται για Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω  μεταφορικής εταιρείας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την καταχώριση τους . Παραγγελίες δεν αποστέλλονται τα Σαββατοκύριακα και στις γιορτές. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως αυτές ορίζονται από την μεταφορική, η αποστολή γίνεται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών.

Προς το παρόν δεν εκτελούμε διεθνείς αποστολές.

Εάν αναμένουμε καθυστέρηση στην αποστολή ή εάν ένα προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθεμάτων, θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως μέσω email.

Επιβεβαίωση και εντοπισμός της παραγγελίας

Θα παραλάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο αμέσως μόλις η παραγγελίας σας αποσταλεί, το οποίο θα περιλαμβάνει τον αριθμό/ αριθμούς εντοπισμού (tracking number) . Ο αριθμός εντοπισμού (tracking number) θα ενεργοποιηθεί εντός 24 ωρών.

Κόστος αποστολών

Η τιμή που χρεώνεται για την αποστολή της παραγγελίας σας βασίζεται στο βάρος / όγκο των προϊόντων σας και στην τοποθεσία σας.

Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας, θα υπολογίζεται και θα προβάλλεται κατά την έξοδό σας στο καλάθι.

Το κόστος  αυτό εντός της Ελληνικής Επικράτειας:

•  Είναι 3 ευρώ για αγορές κάτω των 50 ευρώ και έως 2 κιλά για όλην την Ελλάδα. Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1 ευρώ.

•  Είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 50 ευρώ και έως 2 κιλά.

Στις περιπτώσεις αποστολής προϊόντων οπουδήποτε εκτός Ελλάδος, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τα προϊόντα που αγοράζει ο πελάτης παραδίδονται στη διεύθυνση την οποία δηλώνει κατά την εγγραφή του ως διεύθυνση παραλαβής και συνοδεύονται από το αντίστοιχο παραστατικό στοιχείο. Οι παραδόσεις γίνονται με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:  Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση. Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών. Σε περίπτωση ανωτέρας βίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελέγξτε προσεκτικά τις  διευθύνσεις. Η FromAtoBee εγγυάται την παράδοση μόνο στις διευθύνσεις που μας παρέχονται. Εάν δεν μπορέσει να παραδώθει το πακέτο, η παραγγελία σας θα επιστραφεί σε μας. Εάν επιστρέψει σε καλή κατάσταση, μπορούμε να σας στείλουμε το πακέτο πίσω και να σας χρεώσουμε μόνο την αποστολή. Εάν το προϊόν δεν φτάσει σε καλή κατάσταση, θα είστε υπεύθυνοι για την χρεώση μιας νέας παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας αναφέρονται σε EUR (€). Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Όλες οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν το κόστος παράδοσης, το οποίο θα προστεθεί στο συνολικό οφειλόμενο ποσό και θα υπολογιστεί κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.
Οι τιμές και οι χρεώσεις ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αλλά οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες για τις οποίες σας έχουμε ήδη στείλει επιβεβαίωση παραγγελίας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με σκοπό την σωστή εξυπηρέτηση σας διαθέτει επιλογές τρόπου πληρωμής των προϊόντων που θα αγοράσετε. Αφού επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε, εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που θα αποσταλούν εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί η εταιρεία και συλλέγονται με πλήρη επιμέλεια και ασφάλεια και μόνο κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχετε με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας. Ιδίως για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα, λαμβάνονται σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας.

Οι τρόποι πληρωμής που διαθέτει η fromatobee για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω:

1. Με πιστωτική, προπληρωμένη (prepaid) ή χρεωστική κάρτα (VISA, Mastercard, Maestro, Diners Club, American Express).

2. Μέσω Paypal

3. Με παραλαβή από το κατάστημα και πληρωμή με μετρητά.

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.Τα έξοδα εντολής εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στείλτε μας το αντίγραφο πληρωμής ή την απόδειξη Web Banking μέσω e-mail. Θα προχωρήσουμε αμέσως στην παραγγελία σας μόλις λάβουμε την απόδειξη.

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ FROM A TO BEE

ΙΒΑΝ:  GR19 0172 0780 0050 7809 5213 259

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  5078095213259

BIC: PIRBGRAA

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατό να συνδυάσετε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για μία παραγγελία.

shop now