Ευχές για καλή χρονιά με μικρά μυστικά ευεξίας!

Ευτυχισμένο το νέο έτος!
Οι ευχές των εορτών αναφέρονται κυρίως στην υγεία, καθώς είναι μια ποιότητα που εκτιμάται ιδιαίτερα σήμερα.
Για το λόγο αυτό, ξεκινάμε το νέο έτος με χρήσιμες συμβουλές ευεξίας και σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας!
Ξέρετε τι δεν πρέπει να λείπει από το φυτικό φαρμακείο σας αυτήν την περίοδο του έτους;
Εκτός από την πανδημία που αντιμετωπίζουμε, υπάρχουν επίσης κοινές ιογενείς λοιμώξεις που εξαπλώνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Θα σας παρουσιάσουμε στους καλύτερους συμμάχους* εναντίον τους!

Τα βότανα ενισχύουν την ανοσοποιητική λειτουργία, έτσι ώστε το σώμα να καταπολεμά τους ιούς είτε με την πρόληψη της λοίμωξης, είτε με την εξασφάλιση εύκολης ανάρρωσης. Συνεργαζόμενα με μέλι ή / και πρόπολη μπορούν να βοηθήσουν στη στήριξη του σώματος όταν αντιμετωπίζει κοινά συμπτώματα, όπως βήχας, πυρετός και συμφόρηση, που συχνά συνοδεύουν μια ιογενή λοίμωξη. Με λίγες απλές πρακτικές και προσθήκες βοτάνων στην καθημερινή σας ρουτίνα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα νιώσετε τον καλύτερο εαυτό σας όλο το χειμώνα!
Σημαντική βοήθεια σε περίπτωση κρυολογήματος  θα μπορούσατε να ανακαλύψετε στο Θυμάρι, το Τζίντζερ, την Εχινάκεια. τον Σαμπούκο και το Σκόρδο!
Εκτός από το να εξοικειωθούμε με μερικά από τα καλύτερα βότανα για την εποχή του κρυολογήματος και της γρίπης, η πρόθεσή μας είναι να σας δείξουμε πώς να κάνετε διάφορους τύπους φυτικών παρασκευασμάτων! Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα απλό τσάι από βότανα και θα ακολουθήσουν περαιτέρω οδηγίες. Μείνετε συντονισμένοι!

 

*Οι φυσικές μέθοδοι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού έχουν επικουρικό ρόλο και δεν αποτελούν θεραπεία, ούτε υποκαθιστούν την ενδεδειγμένη αγωγή που θα συστήσει ο θεράπων ιατρός. Σε περίπτωση που λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή για οποιοδήποτε νόσημα συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να αποφύγετε τυχόν συνέργειες ή αλληλεπιδράσεις!

Αφήστε μια απάντηση

*

shop now