Γευσιγνωσία Μελιού
Διάρκεια περίπου 75 λεπτά
Μετά από μια εισαγωγή σε όλα τα πολύτιμα προϊόντα της κυψέλης, τη σημασία των μελισσών στην επικονίαση και την τροφική αλυσίδα και τη διαδικασία της συγκομιδής του μελιού οι επισκέπτες μας θα μάθουν πώς οι μέλισσες παράγουν μέλι. Θα τους δοθούν συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αναγνώρισης των βασικών τύπων μελιού και όλων των μυστικών της γευσιγνωσίας μελιού. Τέλος, θα εξασκηθούν στη δοκιμή με κορυφαία δείγματα αγνού ελληνικού μελιού.