Προσαρμοσμένες/ Εταιρικές

Διάρκεια ανοιχτή

Μπορούμε να συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να σχεδιάσουμε την τέλεια εμπειρία σας, με βάση το στυλ του ταξιδιού σας, τα ενδιαφέροντά σας και το προφίλ των μελών σας. Για να χτίσετε την προσαρμοσμένη δραστηριότητά σας στείλτε μας ένα email, αναφέροντας πότε θα θέλατε να μας επισκεφθείτε; Είναι το πρόγραμμα σας ευέλικτο; Δώστε μας μια ιδέα για τον κατά προσέγγιση προϋπολογισμό σας, είτε ανά άτομο είτε για ολόκληρη την οικογένεια / την ομάδα σας;

Πιστεύουμε ότι η διασκέδαση και η επαφή με τη φύση είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες στις δραστηριότητες δημιουργίας ομάδων, συνεπώς ενσωματώνουμε συνεχώς πολλές νέες ιδέες. Είτε χρειάζεστε δραστηριότητα μισής ημέρας ή ομαδικής δημιουργίας, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη λύση, πλήρως προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Η ομάδα μας είναι πραγματικά ευέλικτη και μπορεί να δημιουργήσει την ιδανική ιδέα για εσάς, την οικογένειά σας, την ομάδα σας, την εταιρεία, την σχολή σας, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τα χρονοδιαγράμματα. που θα μας θέσετε.

Άλλες δραστηριότητες

πολλές να διαλέξετε

shop now