Ο στόχος μας

Γινε μέρος της σφαίρας ενότητας των μελισσών

Όραμά μας είναι να γίνουμε μια φίρμα που προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές εμπειρίες / δραστηριότητες, κορυφαία ελληνικά γεωργικά προϊόντα, πολιτισμό και κουζίνα. Δίνοντας έμφαση στη μοναδικότητά τους, λόγω συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, στόχος μας είναι να προωθήσουμε την μελισσοκομία της Ελλάδας, τα προϊόντα μελιού και κυψέλης, φαρμακευτικά και αρωματικά βότανα, τη χρήση τους σε φυσικά καλλυντικά και εναλλακτικά φάρμακα, τη σύνδεσή τους με την παράδοση και την τέχνη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μέσω της «From A to Bee», οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στη φύση, τον μαγικό κόσμο των μελισσών και την εκπληκτική ελληνική χλωρίδα.

Το σύνθημά μας “Bee our guest” σημαίνει: Μπείτε στη θέση ενός μελισσοκόμου ή ενός βοτανολόγου και αποκτήστε μια βιωματική εμπειρία. Μάθετε τη σημασία των μελισσών στο οικοσύστημα και στην τροφική αλυσίδα. Ανακαλύψτε γεύσεις και γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρονται από διάφορα αγνά τοπικά μέλια και παραδοσιακές συνταγές που βασίζονται σε υψηλής ποιότητας προιόντα κυψέλης και γεωργικής παραγωγής. Μάθετε τα πάντα για τα βότανα και τα πολύτιμα φαρμακευτικά φυτά που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα από τα χρόνια του Ιπποκράτη. Συμμετέχετε ενεργά σε ένα εργαστήριο και μάθετε πώς να δημιουργείτε τους δικούς σας σπιτικούς θησαυρούς!

Authentic

Grecian beekeeping &

hive products

High-quality

alternative experiences

and activities

Start a journey

into nature & the magic

world of bees

Οι επισκέπτες μας θα συνειδητοποιήσουν ότι οι μέλισσες, αυτά τα θεϊκά έντομα, αντιπροσωπεύουν μια σφαίρα ενότητας, που συγκρατείται από αμοιβαίες σχέσεις εξάρτησης. Το καθήκον του φωτισμένου ανθρώπου είναι να γίνει μέρος της σφαίρας ενότητας της φύσης.

Αυτό απαιτεί διαφορετική νοοτροπία. Στην πραγματικότητα, δεν είμαστε ανεξάρτητοι από το περιβάλλον μας, αλλά μέσω ισχυρότερων εξαρτημένων σχέσεων θα μπορούσαμε να γίνουμε πιο δυνατοί. Οι μέλισσες αυτό μας δείχνουν.

Γίνε μέρος της ενότητας των μελισσώνΔημιούργησε τους θησαυρούς σου
shop now