Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα παρέχονται στους πελάτες μας σε άριστη κατάσταση και ότι λαμβάνεται κάθε δυνατή προφύλαξη για την προστασία της ακεραιότητας του προϊόντος που πωλείται.

Εάν ωστόσο ανακαλύψετε ότι το δέμα σας έχει καταστραφεί κατά τη μεταφορά (δυστυχώς, αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε σπάνιες περιπτώσεις, ανεξάρτητα από το πόσο καλά συσκευάζουμε την παραγγελία σας), προσέξτε για τυχόν σπασμένα γυαλιά. Συνιστούμε να χειρίζεστε τα κατεστραμμένα αντικείμενα όσο το δυνατόν λιγότερο και να φοράτε γάντια ή να λαμβάνετε άλλα προστατευτικά μέτρα. Τραβήξτε μερικές φωτογραφίες για εμάς πριν τα πετάξετε. Οι φωτογραφίες μπορούν να σταλούν μέσω email στο info@fromatobee.gr. Αναφέρετε τα στοιχεία σας ( τηλ.επικοινωνίας, ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας σας ). Θα κανονίσουμε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Όλες οι αξιώσεις θραύσης πρέπει να αναφέρονται αμέσως (εντός 24 ωρων)μετά την παραλαβή του δέματος!

Επιστροφές

Στόχος μας είναι να παρέχουμε 100% ικανοποίηση στους πελάτες μας. Ωστόσο, εάν

i) λάβετε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, ή σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου προβλήματος προκύψει από δικό μας σφάλμα,

ii) είστε δυσαρεστημένοι με την αχρησιμοποίητη αγορά σας και επιθυμείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο της, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως για περισσότερες λεπτομέρειες στο info@fromatobee.gr. Παρακαλούμε δώστε μας τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στο δελτίο παράδοσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων που αγοράστηκαν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα λόγω πραγματικού ελαττώματος ή αποδεδειγμένης έλλειψης συμφωνημένων που οφείλονται σε εμάς, ή ακόμα και αν θέλετε να επιστρέψετε την αγορά για δικούς σας λόγους:
i) Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Σε περίπτωση που δεν πληρούνται ορισμένες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί τα προϊόντα πίσω και να μην τα αντικαταστήσει.
ii) Το προϊόν που στέλνετε πίσω στην εταιρεία μας πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την οποία παραλήφθηκε. Πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, πρέπει να είναι πλήρες στην άθικτη αρχική του συσκευασία και να διατηρείται στις κατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης.

iii) Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πωλήσεων – δελτίο αποστολής. Λάβετε υπόψη ότι εάν λείπει ένα από τα παραπάνω έγγραφα, το αίτημά σας δεν μπορεί να ικανοποιηθεί και το προϊόν δεν θα παραληφθεί από την εταιρεία μας.

iv) Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: Ελπίδος Πουλή 2. Παλλήνη, 15351, Ελλάδα.

Όταν τα αγαθά παραληφθούν και ελεγχθούν, η επιστροφή χρημάτων θα εκδοθεί εντός 14 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την αποπληρωμή σας. Λάβετε υπόψη ότι η επιστροφή των εμπορευμάτων σε εμάς είναι δική σας ευθύνη και είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιστρέψουμε τα έξοδα αποστολής μόνο για αποδεδειγμένα λανθασμένα ή ελαττωματικά προϊόντα. Όλα τα άλλα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εάν το επιθυμείτε, δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα ΔΕΝ έχουν αποσταλεί από το κατάστημά μας, στέλνοντάς μας ένα email στο info@fromatobee.gr. Όταν ακυρώσετε μια αγορά πριν από την αποστολή των προϊόντων, θα επιστρέψουμε το κόστος στο ακέραιο και θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων το συντομότερο δυνατό. Θα λάβετε ένα email απάντησης ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί.

shop now